Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  Privacy beleid

Privacy beleid

MJK USB Productions garandeert een volledige bescherming van uw persoonlijke levenssfeer en zal uw gegevens dan ook heel vertrouwelijk behandelen.

Uw gegevens worden nooit aan derde partijen doorgegeven!

 

Respect voor uw levensfeer

MJK USB Productions respecteert uw persoonlijke levensfeer en volgt strict de regelgeving hieromtrent.

Ons privacy-beleid leest u hiernaast in detail.

 
 

Verantwoordelijke van de gegevensverwerking

MJK USB Productions
een business unit van MJK Productions bvba
Bart Stevens
Fr. Demarsinstraat 51
3012 Wilsele
Fax.: +32 (0)2 400 72 54
BTW nummer: BE 0838.171.852

Opslaan van persoonlijk gegevens

U kan beslissen dat uw persoonlijke gegevens bewaard mogen worden om gebruikt te worden voor een volgende aankoop. u ontvangt een e-mail nadat uw inschrijving is geplaatst.
Bij het bezoeken van onze website, kan u zich abonneren op onze ‘nieuwsbrief’. De volgende persoonsgegevens komen aldus terecht in onze databank: aanspreektitel, naam, adres, e-mail,… Uw persoonsgegevens kunnen we ook, desgewenst, gebruiken om u op de hoogte te houden van onze promoties, financiële informatie en algemeen nieuws. Deze evenementen zijn opt-in aan te duiden. ma.w. u vinkt zelf aan of u op de hoogte wil gehouden worden van welbepaald(e) evenement(en).
Informatie die doorgegeven wordt tijdens de registratie en bij deelname aan bepaalde acties kan gebruikt worden door MJK USB Productions.

Verwerking van uw persoonlijke gegevens

Deze website kan u anoniem bezoeken. Wij verzamelen geen individuele identificatiegegevens van bezoekers, middels een cookie of op enige een andere wijze (zie hierna).
Bij het aanvragen van informatie vragen wij enkel de persoonsgegevens (naam/adres/e-mail) om die aanvraag goed te kunnen afhandelen.
De door u gegeven informatie wordt in geen geval doorgegeven aan derden.
Als u ons een telefoonnummer meedeelt via het web, zal u door MJK USB Productions enkel telefonisch gecontacteerd worden (indien nodig) om u te contacteren over de aanvraag die u online geplaatst hebt.

Rechten van de geregistreerde

U heeft steeds het recht om uw gegevens in te kijken, aan te passen of te verwijderen uit ons bestand. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van MJK USB Productions die u bereikt per email of telefoon:
E-mail: info@usbkey.be
Tel. +32 (0)16 89 37 35

Indien u zich wenst uit te schrijven op onze nieuwsbrief dan kan dit door op de unsubscribe-link te klikken die onderaan elke nieuwsbrief gepubliceerd wordt. U kan ons ook uw uitschrijfverzoek per e-mail doorsturen naar info@usbkey.be.

Gebruik van e-mail

Een e-mail die u stuurt voor het verkrijgen van inlichtingen kan bepaalde identificatiegegevens (naam, e-mail) bevatten. Wij gebruiken deze gegevens om uw boodschap te beantwoorden. Zij worden niet opgeslagen in een gebruikersdatabank. (cfr rubriek Contact - Uw mening graag)
Op onze site staan links naar andere sites. Wanneer u op één van deze links klikt, komt u automatisch terecht bij het beleid m.b.t. de persoonlijke levenssfeer van de nieuw bezochte site.

Beveiliging en vertrouwelijkheid van de gegevens

We gebruiken de beste technologische middelen die op dit ogenblik voorhanden zijn voor de beveiliging van onze gegevens. Alle klantengegevens worden beschermd tegen onrechtmatig gebruik.

Inzamelen van informatie in logbestanden

Tenslotte wordt er informatie verzameld in logfiles. MJK USB Productions kan deze informatie gebruiken voor interne doeleinden zoals trafiek- en profielanalyse en op die manier het aanbod van onze website nog beter af te stemmen op de noden en wensen van de gebruikers.

Toestemming gegevensverzameling

Door het gebruiken van de MJK USB Productions site, stemt u in met het beleid dat MJK USB Productions voert inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en geeft u de toestemming voor het verzamelen en het gebruik van uw gegevens door MJK USB Productions, zoals beschreven in deze beleidsverklaring.

Wijziging en kennisgeving van deze privacy regeling

MJK USB Productions behoudt zich het recht voor deze privacyregeling ten allen tijde aan te passen.
MJK USB Productions kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij u contacteren, alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te brengen van deze wijzigingen en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.
Voor meer informatie over ons privacy beleid kan u ons steeds contacteren via de onderstaande contactgegevens.
Per e-mail: info@usbkey.be
Tel. & fax : +32 (0)16 89 37 35

Per brief: op het adres vermeld bovenaan deze pagina.

terug naar boven  terug naar boven