Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Flash Drive FAQ

USB Flash Drive : FAQ

Een USB Key (ook wel USB Stick, Datastick, Flash Drive, Memory Stick of USB Flash Drive genoemd) is een opslagmedium dat op een USB-poort van pc’s kan worden aangesloten.

Hieronder vindt u antwoorden op enkele van de vaakst gestelde vragen over USB Flash Drives en USB technologie.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Vaak gestelde vragen

Op deze pagina bieden we u een antwoord op enkele vaak gestelde vragen over USB Memory Sticks en andere USB Flash Drives uit ons aanbod.

Indien u nog met vragen zit waarvoor u geen antwoord vond op onze website, aarzel dan vooral niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder!

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Wat is een USB geheugenstick?

Een USB stick is een licht, compact en mobiel opslagmiddel voor digitale gegevens. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het opslaan en overplaatsen van computergegevens tussen verschillende pc’s. U kan via USB sticks alle mogelijke multimediale gegevens uitwisselen, zoals foto’s, video’s, documenten, presentaties, MP3 bestanden, etc.

Zijn de gegevens op mijn USB flash drive wisbaar?

USB sticks zijn zo ontworpen dat u onbeperkt uw digitale gegevens kan opslaan en wissen.

Hoe veilig zijn mijn gegevens op een USB stick?

Er zijn verschillende manieren om uw USB stick te beveiligen tegen misbruik van uw gegevens door gebruikers die geen toestemming hebben uw gegevens te raadplegen. De meest geavanceeerde en efficiënte beveiliging is beschikbaar in ons USB model dat is voorzien van een vingerafdrukbeveiliging. Meer informatie over deze ultramoderne USB sticks kan u vinden op onze website of door een van onze medewerkers te contacteren.

Kan ik mijn USB product op elke pc gebruiken?

USB sticks kunnen op alle pc’s met een USB aansluiting moeiteloos worden gebruikt.

Hoe robuust is een USB memory stick?

Onze USB producten worden vervaardigd van de meest robuuste materialen die beschikbaar zijn in de USB industrie. Ze worden steeds zorgvuldig afgewerkt met de meest innovatieve productiemethodes met het oog op het bekomen van de meeste duurzame, vocht- en schokbestendige USB producten verkrijgbaar op de markt. Uw gegevens worden hierdoor heel goed beschermd tegen schokken die ze kunnen te verwerken krijgen in hun mobiele leven.

In hoeveel kleuren kan ik mijn ontwerp laten drukken op mijn gepersonaliseerde USB sticks?

Het aantal kleuren dat u kan laten drukken op uw USB product is afhankelijk van het model dat u kiest. Een aantal USB producten laat toe om een ontwerp te laten drukken in een onbeperkt aantal kleuren terwijl andere modellen worden bedrukt in zo’n vijftal kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de drukmogelijkheden vindt u hier.
U kan uiteraard ook steeds een van onze grafici contacteren indien u graag meer wenst te weten te komen over de grafische mogelijkheden voor een bepaald model uit ons aanbod.

Werken USB opslagmedia op batterijen?

USB Sticks, USB Cards en USB armbanden werken niet op batterijen maar verkrijgt zijn stroom van het toestel waarop de USB stick wordt aangesloten. Een uitzondering hierop zijn de USB keys met een geïntegreerde MP3-speler. Om gebruik te kunnen maken van de MP3-speler dienen er batterijen aanwezig te zijn. Sommige van deze MP3 Keys laten wel toe om toegang te krijgen tot het interne geheugen wanneer deze worden aangesloten op een USB poort. Bij deze modellen kan u zonder batterij de MP3-speler ook als pure USB stick gebruiken.

terug naar boven  terug naar boven