Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Sticks in kunststof

USB Sticks

Ons gamma USB sticks bevat zo’n 22 verschillende modellen waaruit u kan kiezen volgens uw smaak. U heeft de keuze tussen custom USB Sticks afgewerkt met een beschermend omhulsel in kunststof, metaal, hout of leder. Tussen de meeste modellen is er geen of slechts een klein prijsverschil.

De prijs wordt bepaald door het model dat u kiest, de oplage die u nodig heeft voor uw actie en de opslagcapaciteit die u wenst te voorzien in het flashgeheugen.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Personalisering

USB Memory Sticks kan u naar uw persoonlijke wensen personaliseren door een bedrukking met uw logo en/of tekst te laten voorzien op de voorzijde en/of achterzijde van de geheugensticks.

Optioneel kan u ook uw USB sticks laten kleuren in een van de honderden beschikbare Pantonekleuren indien u in het gamma standaardkleuren niet de kleur vindt waar u naar op zoek bent.

 

 
 

USB sticks met logo en data duplicatie

MJK USB Productions produceert en dupliceert robuuste en betrouwbare USB Memory Keys met een opslagcapaciteit variërend  van 128 MB tot 16 GB. We bedrukken uw USB keys met uw logo en/of tekst (voorbeeld: uw logo op de voorzijde, uw webadres op de achterzijde) en dupliceren indien u dat wenst uw digitale gegevens op het geheugen van de USB sticks. Uw digitale gegevens kunnen alle mogelijke multimediale informatie bevatten die u wenst. Zo kunnen we onder andere zorgen voor de duplicatie van video's, audiobestanden in formaten zoals MP3, Word documenten, Powerpointpresentaties, PDF productcatalogi, softwaretoepassingen,  etc.

Uw USB sticks worden heel spoedig na uw bestelling geproduceerd en bij u geleverd door onze snelle koerierdiensten.

 USB sticks in aluminium

Indien u kiest voor metalen USB sticks dan houdt er best rekening mee dat het bedrukbare oppervlak meestal een licht en glanzend metaalkleur is waardoor we (met het oog op een betere leesbaarheid) een opdruk in een donker kleur aanraden.

   
 USB sticks in kunststof

Onze USB sticks in kunststof zijn gebouwd en beschermd met een behuizing uit een lichte of donkeren kleur die u zelf kan kiezen uit ons uitgebreide gamma. Afhankelijk van de kleurkeuze van de behuizing die u kiest, kan u de memory sticks laten bedrukken met ofwel een lichte ofwel een donkere tint.

   
 USB sticks in hout

De houten USB sticks zijn vervaardigd uit hout van de Europese esdoorn en hebben een lichtgekleurd houten oppervlak. We kunnen uw logo op deze houten USB keys bedrukken via zeefdruk ofwel graveren met behulp van lasergravure.

   
 USB sticks in leder

Bent u op zoekt naar een luxe uitvoering, dan kan u kiezen voor de luxueuze USB sticks in leder die zich onderscheiden van andere USB Drives door hun extra beschermende en stijlvolle lederen omhulsel. Deze lederen USB sticks zijn beschikbaar in bruin leder en ebbenhouten zwart leder.

   

Via onze doorbladerebare catalogus USB sticks kan u snel alle beschikbare modellen bekijken.

terug naar boven  terug naar boven