Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  Prijsofferte voor USB Duplicatie en productie

USB Duplicatie

U kan bij ons tevens uw digitale data zoals uw productcatalogus, bedrijfspresentaties of software laten dupliceren op het flashgeheugen van uw USB Keys.

In combinatie met een logo gedrukt op uw USB Drives zijn de toepassingen voor promotie en marketing zeer gevarieerd en uitgebreid.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Data Preloading

Gezien u op uw USB Keys om het even welke digitale informatie kan opslaan, zijn de mogelijkheden van USB FlashDrives met uw logo en pre-loaded data erg uitgebreid en gevarieerd.

Hiernaast sommen we voor u enkele toepassingen op die door de klanten van onze USB fabriek vaak worden gebruikt als oplossing voor originele en opvallende marketingcampagnes en promotie- acties met de diverse USB Drives uit ons gamma USB producten.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

KopiŽren van data op USB Keys

Wij dupliceren uw digitale gegevens op uw USB keys indien u dat wenst.
Hieronder vindt u een slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die worden geboden door gepersonaliseerde USB Keys met uw eigen data en logobedrukking.

 • PowerPoint presentaties
 • Product catalogi in PDF of Flash formaat
 • Afbeeldingen en foto's van uw producten
 • Software en software-updates
 • Publicatie van uw eigen website
 • Video's van uw bedrijf, organisatie, producten
 • Electronische kortingsbonnen
 • ...

Hoe lever ik mijn data aan voor duplicatie op USB sticks ('data preload')?

Indien u ervoor kiest om data te laten kopiëren op uw USB productie, dan kan u die op één van de onderstaande manieren aanleveren.

 • Per email
  Indien u niet meer dan 20 MB aan digitale gegevens wenst te laten kopiëren op uw USB keys, dan kan u deze rechtstreeks naar ons toesturen naar onze medewerkers. Gelieve uw bestanden samen te voegen tot één .zip-of rar-bestand (gecomprimeerd bestandsformaat).
 • Via uw website of FTP-server
  Wanneer u meer dan 20 MB aan gegevens wenst te laten dupliceren, dan kan u uw gegevens aanleveren door deze op een FTP-server of website te publiceren.
  Indien u zelf geen website of FTP-server tot uw beschikking heeft, dan kan u gebruik maken van een FTP-dienst zoals www.yousendit.com of kan u een van onze medewerkers contacteren om FTP-toegang te verkrijgen op onze servers. Aarzelt u vooral niet om contact met ons op te nemen indien u hierbij onze ondersteuning wenst!
 • Per post of koerier
  U kan uw gegevens per post of per koerier aanleveren op CD, DVD of USB Flash Drive. Ons adres vindt u hieronder.

  MJK USB Productions
  Leuvensebaan 292
  3220 Holsbeek (Leuven)

Wanneer u uw gegevens aanlevert per email, uw website of via FTP, dan dienen uw bestanden gecomprimeerd te worden tot één enkel .zip- of rar-bestand. Wij decomprimeren uw gegevens na het downloaden en kopiëren deze vervolgens met dezelfde folderstructuur zoals u deze heeft ontworpen.
Indien u uw data aanlevert op CD, DVD of USB stick, dan hoeft u de data niet te comprimeren.

terug naar boven  terug naar boven