Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
   USB Drives accesoires

USB Drives Accesoires

U kan bij ons een ruim gamma aan handige accessoires verkrijgen om uw USB productie makkelijker te distribueren of om deze makkelijker altijd binnen bereik te hebben.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Accesoires

U kan enerzijds kiezen uit een reeks verschillende USB dozen waarin u uw USB sticks, USB Business Cards of USB armbanden veilig kan opbergen en vervoeren en anderzijds uit een aantal kabels, snoeren en kettinkjes die het mobiel gebruik van de gegevens op uw USB media kan vereenvoudigen.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Aluminium USB doos

Afmetingen L73mm X B 90mm X H28mm

In deze stevige en duurzame doos wordt uw USB Drive in een zachte, beschermende foam geplaatst die op maat van uw USB drive wordt uitgefreesd.

 


Aluminium USB doos

Doos met magnetische sluiting

Afmetingen: L88mm X B 63mm X H18mm

Deze USB doos bevat een beschermende, grijze foam waarin de USB drive wordt geplaatst. Het deksel van deze doos sluit met een magnetisch mechanisme.

 


Magneetdoos voor USB sticks

Halssnoer

Polyester, Breedte = 7mm

Wanneer u uw USB stick aan dit snoer vastklikt kan u deze comfortabel rond uw hals dragen. Dit snoer is verkrijgbaar in zwart en blauw.Halssnoer voor USB keys

Sleutelring

De USB sleutelring heeft een diameter van 7 mm en wordt gebruikt om uw USB stick te bevestigen aan een ondermeer een sleutelketting (zie hieronder).

 


USB stick sleutelring

Sleutelketting

De sleutelketting bestaat uit een reeks metalen ringetjes en een metalen haakje die kan worden dichtgeschroefd zodat uw USB stick steeds in uw buurt blijft. Deze accessoire is ongeveer 50mm lang.

 


USB stick sleutelketting

Verlengkabel

Onze USB verlengkabels zijn ongeveer 75 cm lang en zijn handig wanneer u moeilijk de USB poorten op uw pc kan bereiken. Eenmaal deze kabel is aangesloten kan u uw USB Flash Drive eenvoudig aansluiten op deze verlengkabel zonder dat u steeds opnieuw de moeilijk te bereiken USB poort hoeft te zoeken.


USB verlengkabel

Lederen etui voor USB visitekaartjes

De lederen hoesjes voor uw USB visitekaartje bevatten 2 gleufjes waarin u zowel u USB Business Card als uw bank- en kredietkaarten kan inschuiven. Deze hoesjes zijn beschikbaar in bruin en zwart en zijn mooi afgewerkt met een genaaide rand.


Vraag hier een competitieve en vrijblijvende offerte aan voor uw USB Flash Drives!

terug naar boven  terug naar boven

Lederen etui voor USB visitekaartjes