Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Business Cards

USB Business Cards

USB Cards bevatten net zoals USB Keys een geheugenchip, maar worden verwerkt op een kaart met ongeveer dezelfde afmetingen als bankkaarten. Door haar handige formaat past de USB Card makkelijk in uw portefeuille of kan deze eenvoudig toegevoegd worden in persmappen, conferentiematerialen en andere promotiematerialen.

Het platte oppervlak kan zowel langs de voor- als de achterzijde in kleur bedrukt worden met een creatief grafisch ontwerp.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

USB Cards met Flash Memory

Ons gamma USB Business Cards bestaat uit een metalen uitvoering en een uitvoering in kunststof.

Deze visitekaartjes met USB Flash Memory hebben ongeveer dezelfde afmetingen als bankkaarten en zijn mede daardoor een erg compact en handig middel om uw digitale gegevens mobiel te maken.

Hiernaast leest u meer over deze compacte digitale visitekaartjes.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Metallic USB Cards

USB Cards in metaalDe dunste USB kaarten die momenteel op de markt van USB geheugen verkrijgbaar zijn worden vervaardigd uit metaal. De Metallic USB Cards bieden ondanks hun geringe dikte van slechts 2.45 mm toch nog ruimte voor het opslaan van maar liefst 8 GB aan multimedia informatie!

We kunnen het metallic oppervlak van deze USB Cards bedrukken via zeefdruk of met laser graveren met uw logo en/of teksten.

Deze robuuste en stijlvolle geheugenkaarten zijn ideale relatiegeschenken voor uw zakelijke contacten en om uw informatie op een opvallende en duurzame manier bij uw doelpubliek te verspreiden!

USB keys aanbod Ontdek hier onze Metallic USB Cards!USB Cards in kunststof

USB Cards in kunststofMet een dikte van slechts 2.5 mm behoort de USB Card in haar plastieken uitvoering tot de dunste geheugencards verkrijgbaar op de markt van de USB opslagmedia.
U kan deze USB kaarten langs voor- en achterzijde in levendige kleuren laten bedrukken met uw grafisch ontwerp. Behalve uw logo of teksten kan u ook afbeeldingen en foto’s laten drukken om uw USB kaart beter te laten opvallen.

Dankzij haar grote bedrukbare oppervlak en haar compacte formaat opbergformaat zijn deze USB Cards erg geschikt voor marketingacties met een visuele impact die niet ongezien voorbij gaat bij uw doelpubliek!

USB keys aanbod Ontdek hier onze Plastic USB Cards!